پلنگ

پلنگ آفریقایی

پلنگ ، گربه‌سان نسبتا کوچکی است که هر چند در فهرست جانوران در خطر انقراض قرار دارد، اما جمعیت آن بیشتر از پسرعموهای بزرگ‌ترش (ببر و شیر) یا دیگر برادرانش (پلنگ برفی و جگوار) است. این گربه‌سان، زندگی انفرادی دارد و معمولا روی شاخه‌های درخت اقامت دارد. در این تصویر که در پارک ملی کروگر (آفریقای جنوبی) گرفته شده، پلنگی را می‌بینید که روی تنه‌ی درخت ایستاده است.

اشتراک گذاری این مطلب در شبکه های اجتماعی: